12 diciembre

El valor de realitzar presentacions corporatives en les teves sales de reunions

Les presentacions corporatives són una eina de comunicació i de màrqueting fonamental per a qualsevol empresa. Les organitzacions haurien de comptar amb sales ben equipades amb equips i instal·lacions audiovisuals en les que presentar els seus productes o serveis o realitzar acords comercials. D’aquí que les presentacions en sales de reunions s’hagin convertit en un recurs de gran valor per les empreses.

Saps treure tot el partit? A EIKONOS et mostrem com fer-ho.

 

Tipus de presentacions corporatives

Les podríem diferenciar en dos grans tipus:

  • Presentacions amb un marcat caràcter comercial, cap a l’exterior, és a dir, amb focus en mostrar la nostra empresa productes i serveis a altres empreses.
  • Presentacions a nivell intern, és a dir, exposicions a altres membres de l’equip, altres departaments o a superiors. Poden ser nous productes, noves estratègies de mercat, publicitàries o comunicatives, presentació de resultats o balanços.

 

Què ha de tenir una presentació corporativa? 

Els tres principis que tota presentació han de tenir són:

  • Elecció del principal missatge que volem comunicar sobre els productes/serveis o sobre l’entitat. Han de comunicar-se de manera senzilla i concisa.
  • Comptar amb un disseny adaptat al missatge, la temàtica de l’empresa i el públic. Amb això, aconseguirem que el missatge arribi més fàcilment.
  • Utilitzar recursos i equips audiovisuals que aconsegueixin mantenir l’atenció i que aconsegueixin focalitzar just el que volem destacar. Són indispensable a l’hora de realitzar una presentació posat que són un gran material de recolzament per mostrar el contingut i reforcin el nostre discurs.

 

Quins aspectes ha de contenir una presentació? 

Per a que una presentació corporativa sigui eficaç han d’entrar en joc diferents valors:

  • La creativitat i el disseny se3mpre han d’estar presents. El primer que observaran els que visualitzin la presentació és l’aspecte de la presentació, ha d’impactar des del principi. No cal comentar la importància de l’ús d’una correcta ortografia i gramàtica.
  • El to. Pot ocórrer que sigui una presentació en la que no encaixa un aspecte més creatiu, però almenys ha de tenir un to que encaixi amb el tema de la presentació. Per exemple, si l’exposició tracta temes més seriosos o delicats, la sobretot hauria de ser el to principal.
  • El ponent. Junt amb la presentació en la que apareixen els conceptes principals a comunicar, serà en l’exposició oral en la que es desenvolupi els termes. És imprescindible saber quina és la filosofia corporativa i els valors de l’empresa per encaminar el discurs de manera segura.
  • Orde i claredat. De la mateixa manera, cal marcar de manera precisa i ordenada quines són els punts fonamentals del servei o producte que haguem de presentar i el client ha de sortir convençut sobre aquests aspectes, ha de fixar-se especialment en aquestes característiques i han de ser recordats al finalitzar la presentació.
  • Impacte. No s’ha d’abusar dels efectes visuals i de so, però segons la temàtica del producte o del sector de l’empresa poden ser molt enriquidor mantenir viva l’atenció de l’espectador amb recursos o efectes audiovisuals. La realitat és que cal diferenciar-se, demostrar que anem alineats amb les actualitzacions tecnològiques i que som una empresa que aposta per la transformació digital.

A Eikonos oferim diferents instal·lacions d’equips audiovisuals amb les que garantir l’èxit de les presentacions corporatives. Ja sigui qualsevol tipus de pantalla en la que difondre el contingut, projectors per fer possible la presentació a gran escala o  vídeo conferència que permeti involucrar en la prestació a algú que no es trobi en la mateixa sala.

Tot és possible amb un bon equip de professionals. permita involucrar en la presentación a alguien que no se encuentra en la misma sala. Todo es posible con un buen equipo de profesionales. ¡Hablemos!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.