07 noviembre
Diseño gráfico en eventos corporativos

El disseny gràfic, un suport per transmetre la nostra identitat en esdeveniments corporatius

Una imatge val més que mil paraules. La teva imatge corporativa parla de tu, dels teus valors, dels teus objectius, de la teva empresa.

La identitat corporativa comença en el logotip i després arriba la tipografia, els colors escollits, les seves aplicacions, com s’utilitza en diferents materials com paper, cartellera, packaging, merchandising, vídeos, contingut audiovisual.

Cada un d’ells ha de generar confiança, seguretat i l’empatia necessària per a que el client contacti amb tu. D’aquí que sigui tan important el disseny gràfic en els esdeveniments corporatius. 

 

El concepte gràfic i el seu paper en els esdeveniments d’empresa 

És indubtable que la imatge hagi de ser cuidada de manera escrupolosa. No hi ha excepció quan el nostre objectiu és organitzar un esdeveniment.

Es recomana confiar en una empresa experta en el disseny d’esdeveniments per a que ens ajudi a crear un concepte i fer-lo extensible a tots els elements que conformen l’acció corporativa que programem. Hem d’entendre aquest projecte com un tot integrat amb el que puguem crear el nostre propi univers corporatiu, una homogeneïtat gràfica entre la imatge corporativa preexistent i la identitat singular de l’esdeveniment.

 

Quins elements tenir en compte a nivell gràfic

Auditoria de disseny. Tots som capaços d’identificar quan un disseny és bonic i quan no ho és. De fet, acostumem valorar molt positivament aquelles creacions que entenem com a belles però no sabríem dir exactament per què. Darrere els encert no està la casualitat. Es troba el treball d’una agència amb experiència i que és capaç d’entendre i transmetre el que la teva empresa necessita.

 

Naming. La creativitat és important i ja hem d’aplicar-la correctament (i amb criteri) a l’hora d’escollir el nom per la nostra cita corporativa, potser no canvies cada any la seva denominació, però sí el claim. En qualsevol cas, és moment de pensar i dibuixar mentalment abans què volem transmetre per plasmar-ho en dos o tres paraules amb impacte.

 

Disseny de logo específic per a l’esdeveniment. Si celebreu un aniversari o una convenció anual, és comú realitzar un logo propi pel moment. Perquè hi ha molt a celebrar, per a que els convidats es sentin especials, per aportar exclusivitat al moment… cada detall compte.

 

Ressolució del material gràfic. És imprescindible que tot el contingut gràfic (imatges, vídeos, il·lustracions…) compti amb la màxima qualitat i ressolució, especialment en les impressions de gran format. Mostrar en la gran pantalla un element pixelat perjudica la professional del nostre esdeveniment. Més val no utilitzar aquesta imatge que tenim en ment, si no compleix amb els mínims de qualitat.

 

Difusió d’informació corporativa. S pot entregar als assistents en format digital a través d’un pendrive o facilitar aquesta informació a través de iCloud. Pensa que un document escrit dens, potser, mai s’arribi a llegir.

 

Material audiovisual ad hoc per a l’esdeveniment. Ja has pensat en tot l’equip necessari? Tingues en compte el tipus d’esdeveniment, l’espai i els recursos disponibles per contractar el servei de lloguer de material audiovisual de forma efectiva. Serà necessària una pantalla gegant o vàries? Què tal si és LED? Quin serà el nostre equip d’il·luminació? I de so?

 

A EIKONOS t’oferim un servei integral per a que deixis en mans d’experts la complexitat que suposa la tasca d’escollir l’equip audiovisual complet més òptim.

Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.