26 noviembre

Eikonos, partner audiovisual de Palau de Congressos de Catalunya, en El Premi Planeta 2015

Premi Planeta 2015

Un altre any més Eikonos està present amb els seus serveis audiovisuals en El Premi Planeta, aquest any s’ha celebrar en el Palau de Congressos de Catalunya el 15 d’octubre. En aquesta edició la guanyadora va ser Alicia Giménez amb l’obra “Hombres desnudos” i el finalista Daniel Sánchez amb “La isla de Alice”, d’un total de 486 obres presentades al concurs.

La persona de producció de la casa encarregada de l’esdeveniment va realitzar una assessoria tècnica prèvia al client per conèixer les seves necessitats i les característiques físiques de l’espai per decidir el material audiovisual necessari i el servei tècnic requerit. Després de conèixer la tipologia d’esdeveniment, es va decidir utilitzar 3 projectors Christie Boxer 30.000 lúmens 4K amb les òptiques de 1.34K que projectaven els diferents continguts (directe de càmeres, vídeos, logos, llibres, presentacions dels speakers, etc.) a tres pantalles de 6.33 x 3.4 metres. A més a més, es van emprar 5 càmeres Panasonic HD i es van coordinar tots aquests elements audiovisuals amb el processador d’imatge Spyder x20.

La perseverança en el nostre treball i l’atenció personalitzada van ser dos dels factor clau per a que Interprofit, el nostre client, confiés en tot moment amb nosaltres. El resultat final de l’esdeveniment cultural de tal magnitud va ser gratificant, en el que la gestió i l’organització de l’equip va ser fonamental per a que l’execució fos impecable. 

Relació de Palau de Congressos de Catalunya i Eikonos

Palau de Congressos de Catalunya i Eikonos van decidir establir una relació de confiança i convertir-se en partners. Per aquest motiu, els serveis oferts per Eikonos a Palau PCC són lassessorament i la consultoria tècnica audiovisual, el subministrament, el lloguer i la venta equipaments audiovisuals per a qualsevol tipus d’esdeveniment, la realització de directes i el streamingIncloent l’assistència i el control durant el muntatge i desmuntatge. 

A part d’aquests serveis relacionats amb el esdeveniment audiovisuals, també tenim experiència en  instal·laacions fixes (instal·lacions corporatives, exposicions, stands i museus) i en la creació de continguts (mapping i projeccions 3D, realitat augmentada, interactius, timelapse, gravacions i postproducció de vídeos, escenografia i disseny gràfic i web).

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.