05 septiembre
Eikonos cambio de oficina

Ens hem mudat! A EIKONOS hem canviat d’oficina

Després de quasi 20 anys localitzats en el barri de Les Corts de Barcelona, ens alegra comunicar que hem traslladat tot el nostre equip audiovisual, personal i instal·lacions a Cornellà de Llobregat al Carrer Marina 20-22 amb més projectes i amb les mateixes ganes de continuar oferint el millor de la tecnologia audiovisual als nostres clients.

Més espai i millor servei

En aquest nou espai de la localitat de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), hem habilitat més de 3.000 metres quadrats de superfície per emmagatzemar tot l’equip audiovisual amb el que treballem, junt amb espais d’ús específic amb tallers, show-rooms, magatzems i flotes de transport.

Amb tot això, aconseguim tenir un millor servei que beneficiarà tan a EIKONOS com als nostres clients. La disponibilitat de stocks i la rapidesa en el servei serà ara una tasca molt més fàcil. Sense dubte, comptar amb un major espai ens permetrà oferir un servei molt més eficient i reflectirà la dedicació que fem diàriament per ser els millors en el nostre sector.

 

Ubicació estratègica

La nostra nova seu, en la que també es troben les oficines, està perfectament comunicada en transport públic, a tan sols dos minuts a peu tant dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya com del Metro.

Així mateix, també compta amb una bona connexió a Ronda de Dalt, Gran Via, Cinturí del Litoral, l’autopista A2, la C31 i la E90.

 

Seguim a l’avantguarda de la tecnologia audiovisual

Amb més de tres dècades d’experiència, EIKONOS va néixer amb l’objectiu de ser un referent en els serveis audiovisuals integrals.
Des de llavors, incorporem noves tecnologies i ens actualitzem per oferir les millors solucions avançades. Des de sempre, hem prioritzat respondre a les necessitats i desitjos dels clients, oferint serveis i propostes adequades segons el tipus de projecte o esdeveniment a desenvolupar. Amb això, la confiança dipositada en la nostra metodologia de treball i coneixements ens ha permet formar part de grans projectes audiovisuals

que ens han fet guanyar experiència i créixer com a empresa.

Aquest canvi d’ubicació demostra una vegada més el nostre posicionament a la avantguarda de la tecnologia i la innovació en el sector audiovisual, així com la nostra aposta per mirar al futur i crear valor.

El nostre equip humà suposa una de les peces claus en l’èxit de la nostra empresa, amb més de 30 professionals experts en la seva matèria, apassionats pel món de la imatge i el so i amb una llarga trajectòria i dedicació.

Des d’EIKONOS volem donar-vos la benvinguda al nostre nou espai i donar les gràcies a tot l’equip que ha fet possible aquest gran salt com a empresa. També agrair a tots els nostres clients que confien amb nosaltres. Seguirem oferint les millors solucions audiovisual i ajudant a convertir grans idees en projectes reals. Gràcies!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.