26 febrero

Eikonos augmenta la seva presència en el Mobile World Congress

Després de quatre dies intensos de networking en el sector del mòbil a Barcelona, el Mobile World Congress (MWC) va tancar les seves portes a les 16h fins l’any que ve. En aquest s’han ajuntat milers de persones amb un fi comú; conèixer les últimes novetat en mòbils.

Durant la setmana hem vist el procés pel qual tota fira està sotmesa; el muntatge dels stands, la obertura, els esdeveniments, gadgets tecnològics, un quantiós tràfic en els diferents pavellons, etc. Per tant, podríem dir que la fira ha sigut la oportunitat d’expositors i visitants de crear relacions face-to-face amb empreses tan nacionals com internacionals amb el fi de conèixer les últimes novetat en el món del mòbil i crear sinergies en el present i/o futur entre els diferents països.

Aquesta any Eikonos hem participat de tres formes diferents en la fira de referència. Per una banda hem coordinat i muntat el stand de NEC Corporation, també hem sigut proveïdors d’equips audiovisuals de varis stands i hem col·laborat en esdeveniments fora del recinte firal.

Stand de NEC Corporation

Per segon any consecutiu, NEC Corporation ha confiat en Eikonos per la organització i subministrament del seu stand en el MWC.

Després de tres mesos d’organització amb els membres de l’agència es va construir en dos setmanes un stand amb un estil tradicional i personal de marca. En aquest s’han incorporat 100 monitors, 300 punts de connexió de xarxa (per contingut, Internet i control d’accés al stand), 60 portàtil, 4 projectors per un mapping interactiu de doble projecció panoràmica i un circuit tancat de càmeres. El stand també ha comptat amb tres tècnics d’assistència diària. 

Proveïdors d’equips audiovisuals

Els stands de Fira de Barcelona volien destacar de la resta i un recurs per fer-ho ha sigut mitjançant l’ús d’equips audiovisuals. Per aquest motiu, hem rebut moltes peticions de lloguer de material audiovisual com pantalles LED, videowalls, pantalles tàctils, múltiples sistemes de reproducció com Watchout i equips de so. 

Esdeveniments fora del recinte firal 

Paral·lelament al stand de NEC C. I al subministrament d’equips audiovisuals a la fira, hem cobert les necessitats audiovisuals de més esdeveniment a Barcelona que tenien relació amb el MWC. Vam estar en dos festes diferents oferint als clientes una experiència per recordar.

Per a que els projectes fossin possibles hem col·laborat unes 20 persones, un equip humà que sense ell no hagués sigut possible el resultat final. El material audiovisual també ha jugat un paper important, aportant la diferenciació ii personalització als esdeveniments i al stand.

Aquí et deixem algunes fotografies del stand de NEC Corporation:

Stand NEC - Equipo audiovisual proporcionado por Eikonos (6) Stand NEC - Equipo audiovisual proporcionado por Eikonos (5)Stand NEC - Equipo audiovisual proporcionado por Eikonos (3)Stand NEC - Equipo audiovisual proporcionado por Eikonos (1)

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.