25 enero
El diseño web responsive es de gran importancia para la imagen de nuestra empresa

Disseny web responsive: no tot val en els projectes web

La presència de les empreses en internes és una qüestió que s’ha tornat vital. Ja no només es tracta de que sigui obligatori tenir aquesta visibilitat al món, si no que a més s’ha d’oferir al client facilitat a través de la pàgina web. Un lloc que ha de complir amb els estàndards de  disseny web responsive per a que es pugui consultar des de qualsevol dispositiu, independentment de al mida i resolució de la pantalla del mateix. Aquesta qüestió s’ha tornat fonamental en un escenari en el que l’accés als smartphones està plenament estès en la nostra societat i les compres a través del mateix es troben en ple auge

Aconseguir una bona experiència d’usuari

Hi ha un gran percentatge d’usuaris que accediran a  nosaltres a través de la web. Pot ser que ens coneixien mitjançant la nostra pàgina de facebook o altres xarxes socials, anuncis que hem posat o que directament posin el nom de la nostra pàgina a la barra de direcció web del navegador. En qualsevol cas, hem d’estar preparats per oferir aquests potencials clients una experiència de navegació còmoda i senzilla, que s’adapti plenament al dispositiu des del qual s’està navegant: Iphone, Samsung, BQ… Sigui com sigui la pantalla del smarphone és vital que el nostre contingut pugui adaptar-se plenament per a que sigui visualment útil.

El contingut ha de mostrar-se de forma clara, així com les possibilitats en quan a les accions a realitzar. Des de consultar el portfoli dels projectes realitzats fins a contactar amb l’empresa. Tot això redundarà en oferir als nostres clientes la millor imatge possible de marca.

La importància dels usuaris mòbils

Per a que ens fem una idea de la importància de l’experiència mòbil, no només ens remeti a la in dubtable necessitat d’una navegació còmoda i senzilla, sinó que va una mica més allà: A què acudim en el mateix moment en el que se’ns presenta un dubte en una reunió?, quina eia ens servies per comprovar dades, contrastar decisions o simplement recuperar un correu electrònic al mateix moment en el que s’està discutint un tema?

Els nostres smartphones i tablets s’han convertit en les nostres agendes portàtils, guies en el nostre dia a dia i sense dubtar-ho poden definir-ho com una eina més que necessites per tenir sota control cada una de les tasques en el desenvolupament de les nostres funcions. Com resulta més impressionant realitzar una presentació de portfoli: mitjançant catàleg, navegant per varies pàgines d’una web projectada o lliscant les imatges a la nostra tablet?

Així doncs, tot i sabent que la nostra vida es troba cada com més lligada als dispositius mòbils, no és estrany que totes les empreses estiguin posant la mirada en el disseny responsive com a arma principal a la hora de plantejar i dur a terme la seva estratègia a internet.

La força de les tablets en presentacions i a casa

Tal i com ja hem pogut introduir, altres dispositius que també han de tenir-se en compte són les tablets. I és que s’utilitzen de manera abundant en les presentacions o reunions professionals. T’imagines que teclegen la teva web en una reunió de directius i no es veu correctament en una tablet? Quina imatge estaria donant la teva empresa? També és una cosa que pot influir en les reunions amb clientes, proveïdors i, en fi, qualsevol relació que pugui ser important pel seu negoci.

Un altre àmbit en el que destacada l’ús de tablets és a la pròpia casa. Moltes persones es troben en ella la facilitat de navegar per internet des del sofà, d’una forma molt més lleugera que si obressin el seu portàtil. Totes aquestes persones han de poder accedir a la nostra pàgina web de manera còmode i visualment agradable. Una cosa que aconseguirem implementant un disseny web resposible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.