30 septiembre

La importància del disseny gràfic en esdeveniments empresarials

La imatge no ho és tot, però sense dubte ocupa un espai important en qualsevol esdeveniment o projecte. Si parlem d’un esdeveniment empresarial, hauràs d’aportar informació rellevant pels assistents, ja siguin potencials clients, empleats o la competència. Tot i així, també has de tenir cura d’altres aspectes igualment importants, i com diem, la imatge i la sensació que transmetis és un d’ells.

Tot el que ofereixis als assistents donarà de parlar de la teva empresa: des del disseny del teu stand corporatiu fins als bolígrafs i caramels que regalis. En aquest sentit és necessari pensar bé què vols transmetre, quines sensacions vols generar i quin record vols que tinguin les persones que assisteixin al teus esdeveniments.

Quin disseny és més adequat per a cada esdeveniment?

Utilitzar una mateixa línia de disseny per a tots els components del teu esdeveniment serà una forma de mostrar uniformitat i ajudarà a que als assistents tinguin un major record pel simple fet de que rebran més impactes visuals iguals o semblants. Però, quina línia de disseny és més adequada pel teu esdeveniment?

Sempre hem dit que la naturalesa de cada esdeveniment és la que marca de com pot ser el seu disseny a nivell general. Evidentment, després cada dissenyador o equip creatiu tindrà via lliure (o no) per desenvolupar una idea útil que es pugui portar a la pràctica.

No necessites ser una gran empresa internacional com Coca-Cola per tenir una imatge o línia de disseny pròpia que et defineixi com a marca i que sigui reconeixible entre aquelles persones que et coneixen. És molt útil comptar amb una imatge pròpia, única, original i reconeixible, i el mateix succeeix en els esdeveniment. Si penses en el Primavera Sound, el festival de música que es celebra cada estiu a Barcelona, vem que es tracta d’un esdeveniment amb una identitat pròpia però que edició rere edició es renova sense perdre la seva essència.

Contactar amb professionals en disseny gràfic per esdeveniment t’ajudarà a definir què busques i com pots aconseguir-lo. Com diem, serà important vewure com plasmes una imatge o una línia de disseny tot allò que vols transmetre.

A EIKONOS treballem amb tots els aspectes audiovisuals que necessita un esdeveniment, des del suministrament de mitjans i equips audiovisuals fins al disseny y equipament d’un stand per a fires. En aquest sentit, t’oferim els nostres més de 30 anys d’experiència per aconseguir projectes originals i únics que s’adapten a cada client, cada esdeveniment i cada pressupost, comptant amb tots els aspectes tècnics audiovisuals necessaris. Si vols organitzar un esdeveniment empresarial impactant, des d’EIKONOS podem ajudar-te. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.