21 febrero
EIKONOS Contenidos audiovisuales impactantes

Continguts audiovisuals que impactin a la nostra audiència

Que els espectadors estiguin acostumats al món  audiovisual és ja una realitat. Hem d’estar constantment actualitzats per sorprendre’ls i oferir una dosis d’innovació mitjançant la creació de bons continguts per a que connectin amb la nostra marca o al menys ens regalin uns minuts de la seva atenció. 

El valor diferencial  

Sigui com sigui, el valor diferencial és necessari. No és el mateix l’experiència d’usuari de veure una pel·lícula en una televisió corrent, que en una SmartTV o en una pantalla gegant d’una bona resolució. Simplement amb un canvi tecnològic estarem aportant un gir de 360 graus sobre com vivim el contingut audiovisual en aquest moment.

Aquesta regla pot aplicar-se en molts espais, ocasions o estratègies de negoci.

Per potenciar la nostra marca en fires o congressos, els recursos audiovisuals suposen un atractiu que desperten la curiositat i fan que els assistents i possibles consumidors tinguin ganes de saber més sobre nosaltres i acabin recordant-nos. Les demostracions de producte amb vídeos interactius, jocs, projeccions o photocalls amb fons canviants són només alguns exemples que ajuden a crear aquesta immersió audiovisual.

En el cas dels museus, la tecnologia ha sigut un element clau per rejovenir-los i fer que el visitant ja no sigui un consumidor passiu, si no que formi part de l’entorn i aprengui de forma lúdica un contingut que, sense cap tipus de interactivitat, podria resultar avorrit o complexa de comprendre. 

Musealització de la Casa dels Mosaics a Empúries, un cas exemplar 

A EIKONOS tenim al gran oportunitat de formar part d’un projecte de gran importància a nivell històric en el que vam rehabilitar i vam aportar el nostra gra de sorra audiovisual a ala Casa dels Mosaics del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Empúries, Tarragona.

Aquesta domus és una de les construccions més conservades del patrimoni romà que posseeix la ciutat, amb mosaics i estructures originals i, gràcies a la recuperació del subterrani de la Casa, s’ha pogut obrir per primera vegada al públic.

La nostra funció va ser assessorar al client per transmetre el missatge de manera més eficient i comptant amb un equip audiovisual potent, sota una idea creativa que la sustentés. També, ens vam encarregar de proporcionar la ingeriria, el subministra i la instal·lació de los equips audiovisuals.

Amb això, vam recrear un personatge de l’època romana – el propietari de la Casa dels Mosaics – que acompanya al visitant al llarg de tot el criptopòrtic en una projecció de més de 20 metres de llarg i controlada sota el sistema Watchout V6. Després de viure l’experiència de que un personatge històric ens expliqui una història, apareixen tres projeccions amb vídeos en els que es poden veure reconstruccions 3D de la domus i s’expliquen altres aspectes de la ciutat romana, amb personatges reals integrats (un dels quals apareix en projecció doble).

EIKONOS contenidos audiovisuales impactantes

Tot aques treball, junt a un equip de realització, guionistes i els millors tècnics, conseguim impactar a l’audiència i al client amb un contingut audiovisual adequat per aportar aquest valor diferencial alq que tanta importància li donem.

Tecnologia i creativitat

Com veiem, impactar a un públic cada cop més exigent no és res fàcil. Per això, l’última tecnologia ha d’anar de la mà de la creativitat per a que el conjunt formi un còctel indestructible de sorpreses i idees originals.

Per exemple, fer una coreografia amb dos pantalles en les que es visualitzi un personatge amb una cafetera en una mà (pantalla A) i una tassa a l’altre mà (pantalla B) i causar un gran efecte òptic al passar la cafetera d’una pantalla a altra – quan en realitat, són dos vídeos diferents però sincronitzats. Aquestes pantalles, a més, es mouen físicament – és a dir, el propi format es mou juntament amb el contingut que projecta – generen més expectació.

Necessites ajudar per trobar una idea que impacti i un bon equip audiovisual que l’acompanyi? Deixa’ns mostrar-te totes les possibilitats. Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.