18 diciembre

Consells pràctics per al lloguer de projectors a Barcelona

Si et trobes a Barcelona i estàs organitzant un esdeveniment sigui de l’envergadura que sigui, llogar un equip audiovisual pot arribar a ser bastant complicat a causa de la varietat d’empreses que ofereixen aquest tipus de servei per internet. Una recomanació que no has de passar per alt és que no tots els equips són iguals, compten amb un manteniment adequat o no compten amb el personal necessari capaços d’orientar-te per a trobar la solució adequada a cada cas.

Si busques una empresa de confiança especialitzada en lloguer de projectors a Barcelona, tingues en compte varis factors. D’una banda, confirma que qui te’l lloga també s’encarrega del muntatge i t’ofereix pautes per a utilitzar-lo. Si delegues aquesta tasca, segur que és perquè tens una cita important i poc temps.

Des de Eikonos sabem la importància del servei pre i postventa, per això acompanyem en tot el procés als nostres clients.

 

Què fer abans d’iniciar el lloguer de projectors a Barcelona?

 

Redactar un document

Especifica quines són les teves necessitats d’acord amb l’esdeveniment que estàs organitzant, incloent una descripció del tipus de projector que t’agradaria tenir. No oblidis incloure el pressupost que tens disponible i la magnitud de l’esdeveniment que faràs. Has d’aportar la major informació perquè l’empresa contractista tingui una major idea del que pot oferir-te: a qui va dirigit, en quina sala s’utilitzarà, per a quanta gent, tipus de llum de l’espai, lúmens, imprescindibles, etcètera.

 

Determinar el pressupost per al lloguer de projectors

Sigues realista. De res et serveix convocar als possibles assistents, ser un gran amfitrió si després escatimes en els equips amb els quals treballes. Ser auster et pot sortir car així que dedica una quantitat pressupostària adaptada a la cita.

 

Indaga i estudia totes les possibilitats de proveïdors existents

Considerant les teves necessitats i pressupost pots trair el proveïdor que més et convingui; però en realitat has de basar la teva contractació en els anys d’experiència que la empresa tingui en el món de la producció d’esdeveniments i la confiança que ells generen. Per a dur a terme això, consulta la seva pàgina web, opinions, referències…

 

Condicions d’ús

Fixa’t bé en els serveis que contractes. A què ens referim? A temps d’ús de la màquina, a com te l’embalen, com es recull, horaris disponibles, si té segur, què passa en cas de dany, servei postvenda, telèfon d’atenció al client, suport tècnic si tenim dubtes… Cada element dels exposats que estigui resolt encarirà el servei, però també et donarà seguretat i tranquil·litat. O vols deixar l’èxit de la teva xerrada en mans de l’atzar?

 

Si estàs a la ciutat comtal i busques un servei de qualitat de lloguer per a projectors a Barcelona, estarem encantats d’ajudar-te: comptem amb els millors projectors del mercat per al teu proper esdeveniment. Parlem!

 

Equips audiovisuals de lloguer a Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.