03 abril
Sistemas de control audiovisual

Consells per una bona realització de vídeo en directe (sistemes de control audiovisual)

La realització de vídeo en un esdeveniment és un dels treballs més complexes als que ens enfrontem. Degut al seu gran protagonisme, i encara que variï en funció de les necessitats, la realització audiovisual, que inclou també grafismes, suposa tot un desafiament.

Exigeix estar sempre a l’avantguarda en tecnologia, comptar amb els últims equips i saber treure-li’ls el màxim partit! A més d’una direcció experimentada.

No hi ha marge per l’error. Però, què passa si sorgeixen imprevistos? Tampoc podem fallar, si no que hem d’estar preparats per afrontar-los de manera ràpida i amb total garantia.

D’aquesta manera, només els millors professionals estan capacitats i compten amb l’experiència necessària per prendre les decisions adequades en aquestes situacions, quan no hi ha marge de maniobra. Et pots imaginar com en aquests casos el nivell d’estrès i pressió és més que elevat, però si deleguem en un equip amb experiència en sistemes de control audiovisual no caldrà que ens preocupem.

A EIKONOS t’hem preparat una llista dels factors a tenir en compte per coordinar la realització audiovisual amb aquests sistemes de control. Comencem!

 

Elements crítics a tenir en compte abans de l’inici d’un gran esdeveniment 

  • Emplaçament. La ubicació de les nostres peces és una cosa totalment estratègiques, i no només en els escacs. Els tècnics necessiten una bona visibilitat del que succeeix en l’escenari o en el lloc concret on es desenvolupa l’acte. Aquí no val improvisar, cal tenir-ho tot controlat de manera mil·limètriques. Serà la nostra millor carta per tenir major capacitat de reacció davant d’imprevistos i, per suposat, en qualsevol cas, més facilitat per realitzar el treball de manera adequada.
  • Comunicació. El cap de realització ha de tenir una bona comunicació amb el client i, especialment, amb el regidor així com amb els operadors als que ha de donar ordres de manera constant.
  • Condicions per la zona de control. No val qualsevol cantonada o forat per ubicar als tècnics de vídeo, àudio i il·luminació. És important que disposin de mitjans per seguir tota la informació que necessiten (escaletes, guions, monitors de seguiment, auriculars…).
  • Adaptar-se a les necessitats. Escollirem l’equip en funció de les necessitats i l’envergadura de l’esdeveniment en qüestió. L’excés de material pot complicar una producció que, a priori, podria haver sigut senzilla. Pel contrari, la manca de material pot posar en entredit la qualitat del producte final. No caiguem en l’error de tirar d’equips obsolets que tenim guardats al magatzem. Assessora’t sobre material audiovisual en lloguer, preus i opcions. No desaprofitis l’oportunitat de realitzar streamings, emetre en directe, comptar amb pantalles LED, plasmes i similars, et donaran una imatge extraordinària de la teva empresa.
  • preus i opcions. No desaprofitis l’oportunitat de realitzar streamings, emetre en directe, comptar amb pantalles LED, plasmes i similars, et donaran una imatge extraordinària de la teva empresa.

Busques experts en el sector que estiguin a la última en tecnologia per esdeveniments i puguin assegurar-te un ús professional de sistemes de control audiovisual en prohectes audiovisuals? Estàs en el lloc adequat, parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.