02 mayo

Amb Eikonos deixaràs d’imaginar el teu projecte audiovisual, el veuràs

No és el mateix fer-se una idea del teu esdeveniment només amb una descripció, que veure en 3D el projecte que tens en ment. Tampoc és el mateix plasmar una idea tal i com sorgeix, que després d’haver passat per les mans de professionals que tenen el know-how i l’experiència per fer-ho possible.

Per això és important comptar amb una empresa de serveis audiovisuals per assessorar-te.

 

Veure per creure… i entendre

Deixar-ho tot en mans de la imaginació pot ser arriscat. Per aquest motiu, la simulació virtual 3D et permet tenir una imatge digital de la configuració final de diferents elements que integren el teu projecte.

Mitjançant l’ús de softwares de models 3D i a partir de plànols amb mesuraments o arxius CAD, crearem un model tridimensional de l’esdeveniment.

Aquest procés es divideix en dues fases:

  • Modelat: en primer lloc i a partir d’un pla de la sala escollida, es modelen els volums del conjunt incloent els elements arquitectònics i escenogràfics, i completant amb els equipaments audiovisuals (pantalles, projectors, etc.) i altres com l’escenari o el mobiliari.
  • Renderització: Aplicant mapes de color i textures als diferents materials de l’escena (teixits, vidre, metalls, fustes, etc.) i combinant-t’ho amb una curosa ubicació i potència de les fonts de llum, el motor del renderitzat revelarà una imatge final amb alta qualitat que t’acostarà a la realitat, oferint-te una visualització ideal de l’escena des del punt de vista escollit.

  

Envolta’t dels millors

A Eikonos t’escoltem, t’assessorem i proporcionem les millors solucions audiovisuals pel teu esdeveniment sense importar la magnitud del projecte. Perquè la nostra àmplia gama de productes i els més de 30 anys d’experiència, ens situen al mercat com una de les empreses líders del sector.

A continuació et deixem alguns dels nostres renders que hem fet servir pels nostres clients:

 

Si busques un proveïdor audiovisual pel teu pròxim projecte, no dubtis més i contacta amb nosaltres. Serà un plaer atendre’t!

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.