14 febrero
pantallas interactivas

Com les pantalles interactives donen valor al teu esdeveniment

En l’actualitat, els recursos audiovisuals es converteixen en un component més per ajudar a sorpendre al públic en un esdeveniment. Volem cridar l’atenció i d’esperar la curiositat dels visitants i oferir-li’n la possibilitat de que s’apropin a experiments amb les noves tecnologies mentre donem a conèixer la marca i els seus valors.

En aquest sentit, el factor interactiu és imprescindible si volem estar al dia i connectar de forma ràpida i amigable amb el nostre target. Les pantalles interactives per esdeveniments resolen clarament aqueta necessitat ka que serveixen com a reclam entre l’empresa i el client potencial.

Varis estudis sobre el comportament demostra com sempre que tinguem la possibilitat de jugar amb un objecte o tocar-lo, sentirem la necessitat de fer-ho. Estem creats per experimentar, pel que afegir contingut d’aquest tipus serà un clar al·licient en el nostre esdeveniment per a que el públic s’apropi a nosaltres.

Una guia per situar al visitant  

Quan ens trobem en un esdeveniment, fira o congrés de gran magnitud, les pantalles interactives aporten la informació necessària que necessita el visitant per situar-se i estar al dia de tot el que passi durant la jornada.

Si disposes de moltes sales o auditoris, un llarg llistat de ponents o programacions simultànies, resulten un recurs molt útil per aclarir en quin lloc es trona una xerrada, a quina hora el ponent exposa o quin contingut ens interessa més.

També podem utilitzar-lo per mostrar notícies o esdeveniments importants que hagin passat en temps real.

Un recurs per potenciar el branding  

A més d’aportar informació, les pantalles es poden aprofitar per mostrar la marca i els patrocinadors, potenciant així el branding amb els colors corporatius de l’empresa o del propi esdeveniment. Treu-li profit a l’espai visual gratuït que tens a la teva disposició, dóna’t a conèixer i mostra missatges inspiradors que transmetin els valors i la filosofia de la teva marca.

Per involucrar més als assistents i mostrar-li’n l’èxit de la trobada, es poden reproduir vides amb dades d’edicions anteriors, casos d’estudi reconeguts o, incús un comptador del número de visitants que van omplint l’espai. També, a través d’un menú interactiu, l’assistent pot escollir quin tipus d’informació pot mostrar al client.

Sio comptes amb un hashtag concret per l’esdeveniment, podràs mostrar en pantalla el que comparteixen els usuaris en les xarxes socials i fer-li’s sentir que formen part del que està succeint.

Diferents formats per diferents necessitats  

Parlar de pantalles interactives no significa parlar únicament de panels de grans dimensions.

  • Una pantalla tàctil o tòtem interactipot ser ideal en l’entrada de la convenció. El seu format multitouch permet reconèixer el tacte, pel que afavoreix la interacció i facilita a l’usuari la cerca d’informació de manera més individual i personalitza<da. També, permet reproduir diferents tipus de continguts: text, imatges, vídeos i, inclús, presentacions amb àudio. 
  • Les pantalles interactives amb jocs són perfectes per guanyar punts al nostre públic objectiu i obtenir dades i informació rellevant sobre ells mitjançant un petit joc o activitat lúdica. A la vegada, poden servir com a forma d’entreteniment en moments de llarga espera.
  • El photocall interactiu és una solució creativa que animarà als assistents a compartir la seva imatge amb un fons corporatiu. Aquest fons pot anar canviat i oferir diferents opcions per a que escullin la que més els hi agrada i puguin, posteriorment, descarregar-se el record mitjanant un registro o ho difonguin a les seves xarxes socials.

A EIKONOS comptem amb un gran equip de recursos audiovisuals, pantalles interactives i tòtems per a que la innovació no falti en el teu esdeveniment. També podem ajudar-te en la creació de contingut per oferir la informació que vulguis de la manera que vulguis. Parlem!

EIKONOS serveis audiovisuales per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.