28 agosto
Formatos audiovisuales para eventos

Cinc formats de contingut audiovisual per a la teva propera conferència

La tecnologia ens envaeix i la comunicació digital s’ha convertit en alguna cosa indispensable en el nostre dia a dia. Les possibilitats són cada vegada més àmplies, l’expectació davant de nous formats i opcions no deixa de créixer. I en el camp dels audiovisuals per a esdeveniments no és diferent.

Quan parlem d’empreses o organitzacions el concepte és també inseparable. Les companyies es veuen en la necessitat d’incorporar aquests nous formats comunicatius en els seus diferents esdeveniments per estar a l’ordre del dia, poder sorprendre i connectar amb el seu públic.

Esdeveniments, gal·les, conferències… van de la mà de tot el poderós contingut audiovisual que puja la qualitat i l’èxit un graó per sobre. Com? Si estàs darrera de l’organització de la propera conferència de la teva empresa i aquest és el teu dubte, aquí van algunes idees amb cinc formats de continguts audiovisuals que marcaran la diferència.

 

Formats audiovisuals efectius per a esdeveniments

 

Vídeo corporatiu introductori

Les conferències solen programar-se amb un fi determinat: presentar un nou producte, un llançament, anunciar alguna cosa important, etc. A més, són un bon aparador per traslladar la nostra imatge de marca de manera més global.

El vídeo corporatiu és una de les millors opcions per captar l’atenció de la nostra audiència. A més, té la capacitat de contextualitzar i situar a la nostra organització en la ment dels espectadors en uns termes molt concrets.

 

Temps real de l’activitat en xarxes socials

És una de les grans tendències actuals. Internet permet accedir a la informació i als continguts en temps real i aquesta és una de les possibilitats que més atrauen a l’usuari: proves esportives, concerts, xerrades, gal·les, etc.

Esdeveniments de tot tipus opten per estar presents en les xarxes socials i connectar amb un públic més ampli que, des de qualsevol part, pot seguir en temps real tot allò que passa.

Vídeos, directes, fotografies, comentaris, xat… contingut que connecta, crea interès i que, fins i tot, es pot fer viral. Les xarxes socials són el millor i més accessible aparador de l’actualitat.

 

Vídeos animats explicatius

En diverses ocasions hem parlat de la necessitat de convertir qualsevol esdeveniment en una experiència concreta i diferent, que ens aporti un valor afegit. Per aconseguir-ho, necessitem captar l’atenció del nostre públic i sorprendre; aquí és on entren en joc els diferents formats audiovisuals i la creació de continguts atractius.

Els vídeos animats explicatius són la millor opció per compartir informació amb el públic mentre aconseguim que aquests no perdin l’interès. Les dades, la informació, els números poden produir la “desconnexió” del nostre auditori.

No obstant això, una animació dinàmica i entretinguda mantindrà en alerta i atents als nostres assistents que gaudiran amb la nostra creativitat al mateix temps que assimilen la informació que volem traslladar.

 

Interacció innovadors entre el speaker i els mitjans tecnològics per a presentacions

En la cerca de captar aquesta atenció de l’audiència, neixen nous formats com el Bird. Una eina audiovisual que involucra al públic mentre s’interactua directament amb la presentació.

© MUV Interactive

Bird ofereix una experiència visual diferent a través d’un petit aparell que es col·loca en el dit i ofereix possibilitats infinites per jugar amb la presentació: des d’ampliar imatges, fins a modificar-les, passar pàgines o dibuixar sobre la projecció.

 

Aftermovie

Junt a aquesta cerca de l’atenció del públic trobem la necessitat d’ampliar l’espectre de difusió, com comentàvem respecte a les xarxes socials. Fruit d’això sorgeix també l’aftermovie: el “vídeo resum” que publiquem després de l’esdeveniment.

Es tracta d’aprofitar les nostres accions, no deixar que morin o es limitin a l’instant concret en el qual ocorren; a més de portar-les a la major quantitat de persones possibles.

 

Aprofita el potencial dels recursos audiovisuals per a esdeveniments i dóna vida a la teva propera conferència o trobada empresarial. Tens un projecte? Parlem!

EIKONOS creació de continguts

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.