16 diciembre

Celebra el Nadal en la teva empresa amb un mapping audiovisual

Les cites nadalenques poden ser un moment idoni per posar una nota de creativitat i marcar la diferència. Empreses i institucions tenen una oportunitat especial amb l’arribada d’aquestes dates per apostar per d’innovació en la seva versió més atractiva, impactant i cultural deixant al públic amb un bon sabor de boca, gràcies a les possibilitats de mapping audiovisual.

Impulsades per bones dosis de disseny i imaginació, aquest tipus de tècniques són capaces d’oferir d’una manera més amena missatges corporatius o altres més lligats a l’entreteniment, això sí amb un toc nadalenc. I és que després de la paraula mapping s’amaga una narrativa audiovisual diferent basada en la projecció de vídeos o imatges sobre qualsevol tipus de superfícies.

I·luminació, música, imatges impactants i composicions creatives en 3D

Els sopars d’empresa, recepcions nadalenques o actes públic impulsats per institucions en motiu d’aquestes cites d’hivern es perfilen com moments perfecte per donar pas al front i augmentar l’impacta en les audiències, ja siguin inversors, públic en general, clients o treballadors.

Les tècniques de mapping estan composades per projeccions que poden ser inanimades o amb moviments adreçades amb la màgia del 3D. Creacions de gran qualitat projectades sobre façanes d’edificis, instal·lacions o monuments que actuen com a quadres en blanc. Es tracta  suports que poden formar part d’una rutina però que al començar les projeccions es converteixen en originals escenaris de la història de cada empresa o institució en els que presentar novetats i productes o, simplement entretenir als assistents.

L’impacte del mapping audiovisual en els sopars d’empresa o amb inversors 

Els sopars de Nadal de les empreses poden ser unes cites genials per apostar per el mapping audiovisual. Seleccionant un fons que s’ajusti a les necessitats d’aquestes tècniques en l’angle de projecció, dimensions i il·luminació és possible fer, per exemple una presentació animada de resultats que portin els treballadors a viure un tancament d’any amb un brindis inclòs del més espectacular.

Més enllà de l’efecte visual, l’èxit dels bons mappings audiovisuals requereix també d’altres elements com la interactivitat. Aconseguir involucrar al públic en la història, mantenir-lo atent a ser part activa del mateix, combinant elements produïts i accions en viu, pot multiplicar l’efectivitat i l’impacta de la posta en escena.

En aquesta mateixa línea, les recepcions amb directius o clients especials de les empreses poden coronar-se igualment amb aquestes projeccions d’imatge o vídeos seleccionant, per exemple un espai en exteriors que permeti felicitar les festes, la confiança dipositada en l’ensenya o el diner invertit, a cop de vídeo, música i noves tecnologies.

Interactivitat, impacte i missatges de felicitació nadalenca

Crear un ambient acollidor gràcies a la il·luminació nocturna i a la música pot ser una guinda perfecta per acomiadar aquestes cites empresarials amb un toc de creativitat felicitant, per exemple el Nadal amb bones dosis de creacions en 3D.

Es tracta de propostes que moltes institucions han provat aprofitant les seves majors possibilitats per fer ús de les façanes d’edificis emblemàtics o instal·lacions municipals. Suports que multipliquen l’impacta de les tècniques del mapping, així com les possibilitats d’apropar-se als ciutadans amb propostes diferents i originals.

En definitiva, un ampli ventall d’alternatives amb  continguts nadalencs més adaptats als infants, per exemple o amb produccions per un públic més general. Propostes amb les que les institucions i organismes públics han aconseguit anar introduint aquest tipus de tècniques i donant un protagonisme especial a la música característica de aquestes dates, la il·luminació més nadalenca i les projeccions més entranyable amb les que celebrar el Nadal a peu de carrer i d’una forma trencadora.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.