13 noviembre
Avantatges del monitor de gran format en conferències i xerrades

Avantatges del monitor de gran format en conferències i xerrades

No hi ha cap mena de dubte que l’ús dels monitors de gran format en conferències no deixa indiferent. A més del primer impacte (que tant ens afavoreix), la magnitud del seu format és de molta utilitat per als participants. Podrem arribar a un nombre més gran de persones que podran apreciar còmodament què ocorre durant l’esdeveniment. Arribem a més audiència i ho fem de manera més eficient.

Gràcies a la facilitat i a la disponibilitat existent d’internet d’alta velocitat, ha sorgit un canvi dràstic en la forma de reunir-se de les empreses.

 

“Ja no sempre és necessari realitzar grans viatges de negoci, quan tenim a la nostra disposició una call conference, la qual pot ser igual de vàlida i pot resultar més còmoda”.

 

Ara bé, hi ha una sèrie de factors que s’han de tenir en compte per a l’elecció de la pantalla més adequada per a les videoconferències: el tamany de la sala, la qualitat de la il·luminació, la freqüència amb la qual s’utilitzarà el sistema i el pressupost.

La regla general és que com més gran és la sala, més gran ha de ser el monitor. Sembla evident però, quantes vegades has programat una videoconferència, has convocat al teu equip i us heu posat davant d’un portàtil de 14’’? Ara tot té sentit…

 

Per què triar un monitor de gran format  

Un cop definit el tamany del monitor de gran format, hem d’esbrinar quin és el model que es requereix i l’ús que li donarem al monitor, ja que no totes les pantalles són creades pels mateixos fins.

Cal destacar que existeixen dos tipus, cadascun amb les seves particularitats:

  • Díode emissor de llum (LED): aquests monitors vénen en diferents formes que inclouen el LED directe, OLED (LED Orgànic) i Edge LED. No obstant això, en general aquests monitors són més eficients, tenen més potència i són més fins al que s’afegeix un espectre de color més ampli i amb major contrast que altres. La seva principal avantatge és que té baix consum energètic, una vida útil major que qualsevol altra opció i són més visibles davant de llums directes.
  • Projecció frontal: destaquen per la seva mida. La majoria d’aquests monitors de preu moderat són capaços de mostrar projeccions a mida real tenint un tamany de 144” o més. Cal anar amb compte amb el que projectem, no serveix reutilitzar un contingut audiovisual creat específicament per a menys polzades donat que la imatge es pixela i distorsiona.

 

Llestos per a comptar amb un monitor de gran format? Si tens qualsevol consulta sobre el lloguer de pantalles, no dubtis a contactar amb EIKONOS. Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.