23 abril

Avantatges del lloguer de pantalles LED amb remolc per a esdeveniments

Si el teu objectiu és atreure públic potencial cap a un esdeveniment, sabràs com de complex resulta definir l’estratègia per a destacar enfront de la competència i aconseguir les teves metes. Es requereix de molta destresa, estar al dia de les tendències en màrqueting i comptar amb el millor equip.

A tot això s’uneix el desplegament –diríem, des de ja, imprescindible- perquè l’espai brilli per la seva oferta a nivell audiovisual. Parlem d’un entorn molt tècnic però que és capaç de quedar en el record de l’espectador. Avui et cometem per què optar pel lloguer de pantalles LED per a esdeveniments pot ser una magnífica idea.

 

Pantalles LED per a esdeveniments, un equip versàtil i adaptable

Les pantalles LED sobre remolc en exteriors són efectives com a reclam dels transeünts i conductors que passen a prop. Les promocions realitzades a través de pantalles LED ofereixen avantatges tècnics, però també l’oportunitat d’utilitzar contingut de vídeo. Els nostres remolcs LED, ofereixen l’avantatge que les pantalles LED no tenen, tals com rapidesa de muntatge (ja que només s’ha d’elevar la pantalla i llest), possibilitats de personalitzar el cos del remolc amb vinils corporatius, que faciliten la seva integració visual en l’entorn estàtic d’un esdeveniment.

Per sort, gràcies a la possibilitat de llogar equips audiovisuals, podem exprimir els seus avantatges en el moment exacte que el necessitem: congressos, esdeveniments, fires, festivals orientats a diferents sectors, campanyes de publicitat, gravacions o fins i tot roadshows. Tot això sense haver de fer front a un gran desemborsament inicial.

Les pantalles LED per a esdeveniments permeten configurar i modificar la grandària de pantalla (connectant una amb l’altra), per la qual cosa són una alternativa summament versàtil per als professionals del sector audiovisual.

El seu sistema de muntatge modular i la seva electrònica intel·ligent permeten que puguis adaptar la grandària d’acord a la teva conveniència. Només s’han de muntar les cabines el LED que necessitaràs per a les dimensions que requereixes, el que permet que puguis dividir una pantalla de lloguer gegant en diverses de menor grandària.

 

Un altre avantatge que tenen és la seva bona resolució i la qualitat de la imatge que arriben a brindar, i que gràcies a les seves característiques tècniques avançades permeten emetre contingut de vídeo inclús a plena llum del sol.

 

Una solució audiovisual amb grans possibilitats

Si necessites el servei de lloguer de pantalles LED per a esdeveniments per a presentar un contingut en diversos llocs diferents, el millor és utilitzar les pantalles mòbils, ja que són instal·lades en els remolcs, es poden ajustar la seva altura i pots canviar la seva orientació d’acord amb les teves necessitats podent girar-les fins a 180°.

Entre un i altre destí no és necessari desmantellar-les, pel que un cop muntades les podem moure pel recinte on estiguem o d’una ciutat a una altra. De fet, són molt més fàcils d’instal·lar del que creus. Normalment, són de materials lleugers i la seva instal·lació amb pestells especials i connectors ràpids fa que el muntatge i desmuntatge de l’estructura sigui ràpid.

 

A Eikonos comptem amb una pantalla amb generador propi, que fa que no depenguem de corrents elèctriques externes, que no sabem si tenen potència suficient o ens poden donar algun ensurt en directe. Això fa que puguem moure la pantalla amb el remolc a qualsevol escenari que puguem imaginar, sigui a on sigui.

 

Vols més informació sobre el lloguer de pantalles LED per a esdeveniments? Parlem!

 

Equips audiovisuals de lloguer amb EIKONOS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.