30 junio
Eikonos alquiler videowall

Aprofita el lloguer de videowall en muntatges singulars audiovisuals

El lloguer de videowall és la solució perfecte per aconseguir un muntatge audiovisual singular, original i únic. Els objectius poden sr molts, des de promocionar la teva empresa o captar l’atenció dels transeünts en un aparador fins a organitzar una exposició original o un esdeveniment audiovisual espectacular

Llogar un videowall pot resultar una bona alternativa a les populars pantalles LED. És cert que el LED ofereix una alta lluminositat amb absència de línies, tot i així, no compta amb tanta resolució i precisa d’una major distància de visionat. Si precises d’alta resolució i una distància més reduïda entre la pantalla i l’usuari, un vidieowall és el que necessites. En aquest altre article del blog pots conèixer millor els pros i contres de llogar un videowall VS una pantalla LED.

Potser no tinguis una idea de fins a quin punt un videowall pot resultar-li útil per aconseguir els teus objectius i per això a EIKONOS hem fet aquest petit recopilatori amb 3 usos que pots prendre com a referència en els teus muntatges audiovisuals gràcies al lloguer de videowall.

Publicitat en tendes i centres comercials  

Un dels usos bastant recurrents del videowall és utilitzar-lo com aparador en tendes i centres comercials. Com diem, és habitual veure’l, però encara permet innovar i resultar igualment impactant i efectiu.

De fet, el videowall ofereix un component d’espectacularitat gràcies a la facilitat que ofereix per fer instal·lacions irregulars, singulars i sofisticades que capten més fàcilment l’atenció per sortir-ne del comú. Un bon exemple és el Ziris Canvas, un videowall en el que monitors de diversos o iguals mides es col·loquen en posicions diferents i rotació generant innovadores composicions.

 

Un clar exemple de com es pot utilitzar el videowall és com a suport publicitari atractiu. Un altre format interessant són els monitors Oled, amb un grossor de menys de dos centímetres que li donen la possibilitat de ser corbats creant increïbles efectes de visionat.

Centres de convencions i fires

Seguint la línia del marketing i la publicitat, a ningú se li escapa la importància que tenen les fires de negocis i convencions. Barcelona i Madrid són exemples de ciutats que alberguen un gran número d’esdeveniments d’aquest tipus a Fira de Barcelona i a IFEMA, i suposen un bon impuls per a les ciutats.

En aquestes fires i congressos, el videowall resulta altament efectiu també com a suport publicitari i també informatiu. Veureu un impressionant videowall localitzat en el Centre Suntec de Singapur, un paper perfecte per a que els expositors s’anunciïn, per mostrar els promotors i patrocinadors de l’esdeveniment en qüestió o per donar informació important pels assistents.

A més, també s’utilitzen monitors panoràmics que superen la relació d’aspecte 16:9 i arriben a fer més de 2 metres. Donant com a resultats videowalls de dimensions impressionants.

La universitat del s.XXI

En la Universitat d’Escòcia, a prop de Glasgow trobem un videowall bastant original. Col·locat sobre un gran suport, el videowall levita en el hall de la universitat oferint informació útil i variada a estudiants sobre esdeveniments, cursos, etc. A més, en la part posterior del videowall compta amb panels interactius amb els que els estudiants poden seleccionar la informació que vulguin consultar en cada moment.

 

Aquests són només 3 exemples, però un videowall es pot utilitzar en qualsevol lloc i amb diversos objectius: com a panels informatius i publicitaris en estacions de tren i aeroports, en cinemes mostrant la cartellera i els tràilers de les pròximes estrenes…

Les opcions són quasi infinites. Si estàs organitzant un esdeveniment o preparant un projecte d’envergadura i creus que el videowall pot formar part d’aquest, consulta’ns i estarem encantats de poder-te assessorar. 

EIKONOS equips de lloguer per a esdeveniments audiovisuals

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.