28 noviembre
Escaparates interactivos para comercios

Aparadors interactius, tecnologia al servei d’un consumir exigent

Captar l’atenció del client és un procés cada cop més complexa. No importa l’entorn:  Internet, centre comercial, televisió, carrer… Les empreses han d’esforçar-se cada cop més i introduir nous mecanismes que els ajudin a diferenciar-se de la resta, a ser més cridaners, a no passar desapercebuts, enlluernar.

Una de les instal·lacions audiovisuals tan per a la tenda física com per a exposicions o stands que mereix la pena considerar són els aparadors interactius per a comerços.

 

Sabies que les principals marques del món ja ho utilitzen com a recurs atractiu en les seves accions? T’expliquem per què triomfa aquesta tecnologia sensorial i innovadora que pot captar moviment si permet marca la diferència respecte a la resta d’aparadors convencionals.

 

Captar l’atenció del teu client objectiu amb un aparador interactiu

Per què i per a què utilitzar un aparador interactiu en un comerç? A Eikonos ho tenim molt clar: per aconseguir impactar en el teu propi punt de venta.

Així ho vam executar en el projecte amb aparadors interactius que realitzem junt a Nike en la Nike Store de passeig de gràcia, a Barcelona. Parlem d’un punt de molt tràfic de vianants en el centre de la ciutat cosmopolita. Com fer que el vianants giressin el seu rostre per veure l’aparador?

A Eikonos considerem que la millor solució per aquest cas en concret, el llançament de les noves botes mercurial, era a través d’un aparador interactiu amb un videowall de 2×2 de 55 polzades en la flagshp de Passeig de Gràcies.

A més a més, com en el cas de la Nike Store, la pròpia pantalla reproduïa un missatge escrit convidant al públic a interactuar amb ella. Una crida a l’acció que no passa desapercebuda per a ningú!

Per què optar per la interacció com a element diferencial? Perquè l’aparador facilitat la interactivitat com el comprador en el propi punt de venta. Permet als clients conèixer els detalls del producte, els seus preus i característiques de manera molt visual i els vianants poden tocar la pantalla amb la seva pròpia mà o, en aquest cas, realitzat gestos a l’aire o donant ordres a la pantalla i veure quina informació li pot arribar a interessar.

És una manera totalment innovadora d’exposar un producte. De forma pionera, els usuaris seleccionen què desitgen veure i quin és el contingut que més els interessa des del mateix aparador. A més, compten amb la possibilitat de comptar, al moment, a través del seu telèfon mòbil gràcies als codis QR, les 24h al dia, sense dependre de l’horari d’atenció al públic del comerç.

La capacitat d’interacció d’un usuari amb la tecnologia també pot ser una font de dades important en la que podem analitzar, per exemple, què és el que més li crida l’atenció. També, incorporar incentiu ajuda a fomentar la interacció i amb la que podem arribar a obtenir una base de dades de gran valor.

Sense dubtes, les instal·lacions audiovisuals ja formen part de la nostra vida i resulten la tecnologia adequada per a les empreses quan aquestes volen arribar al consumidor d’una manera més innovadora, atractiva i directa.

Descobreix totes les oportunitats que ofereixen al teu negoci i confia en el millor equip de professionals capaços d’assessorar-te, recomanar-te la millor solució per a cada moment i executar un pla impecable amb el que aconsegueixis els teus objectius.

Confia en Eikonos, comparteix-nos aquestes idees que tens per al teu negoci i nosaltres l’ajudarem a fer-les realitat. Parlem!

 

EIKONOS serveis audiovisuals per a esdeveniments

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.