28 diciembre
alquiler de accesorios audiovisuales

Lloguer d’accessoris audiovisuals: els detalls que marquen la diferència

Organitzar un esdeveniment de qualsevol tipus requereix d’un pormenoritzat pla en el que s’incloguin gran quantitat d’aspectes. Un dels més importants és, sens dubte, l’audiovisual. L’èxit de la jornada depèn en gran part de que siguem capaços de prendre les millors decisions en tot el que respecte a l’àudio i el so. És molt important el fet de que s’escoltin bé les persones que vagin a parlar amb públic, que pugui seguir-se d’intervenció mitjançant pantalles o inclòs des de casa amb la possibilitat del streaming i que hi hagi una adequada il·luminació. Són només alguns exemples de com el lloguer d’accesoris audiovisuals condiciona l’èxit del nostre esdeveniment. 

Èxit tècnic: el que no es veu però el que més importa

Seria estrany escoltar a algú felicitar-nos perquè el cable que hem utilitzat ha sigut el més encertat. Però tot i passar desapercebut és fonamental en l’èxit de qualsevol jornada que organitzem. El cablejat, els conversors, els distribuïdors i les matrius són només alguns dels elements que necessitarem però en el que ningú posarà especial atenció. Tot i així, escollir bé els equips per aconseguir els nostres objectius és vital. En aquest punt, el millor és consultar amb professionals especialitzat per saber exactament què necessitem.

Disposar de totes les eines tècniques farà que poguem enfocar el nostre esdeveniment de la millor manera possible, sabent que no sofrirem per “les coses del directe”. Si hem planificat bé, comptem amb els equips correctes i un equip humà amb experiència tot sortirà a la perfecció. 

Detalls: des de el micro adequat fins a elements d’impacte

Treballar en els detalls és fonamental en qualsevol esdeveniment o instal·lació fixa. Des de disposar dels micròfons adequats per a cada activitat (poden ser inalàmbrics, de corbata o taula) fins a accessoris audiovisuals com un rellotge de compte enrere que mantingui caldejat l’ambient en un concurs o en una festa de Cap d’Any. Aquí entren les qüestions, diguem, més humanes però necessàries, però també aquells elements d0impacte que marquen la diferència i fan de l’experiència de l’assistent alguna cosa completament única.

Entre les qüestions més bàsiques trobem, per exemple, oferir una bona qualitat del so. Les nostres necessitats específiques dependran del projecte en el que estem treballant. No és el mateix un esdeveniment convencional com una presentació que una experiència museística. En el primer tindrem que procurar que tota la sala s’escolti de forma intel·ligible les paraules de l’emissor; en el segon dependrem del projecte artístic, però segurament necessitarem envoltar al visitant en una experiència de sons que provoqui en ell sensacions.

En qualsevol cas, haurem de tenir sempre present que  necessitem accesoris audiovisuals que ens ajudin a aconseguir els objectius que perseguim. 

La il·luminació adequada per a cada propòsit

Una altra ed les qüestions importants quan parlem del lloguer d’accessoris audiovisuals és la il·luminació. Jugar amb la llum de forma adequada pot ser una arma molt potent per aconseguir efectes increïbles. Les possibilitats que ens ofereixen els diferents elements dintre d’aquest àmbit són diverses i gràcies a elles aconseguirem posar valor a allò que vulguem. Experiències artístiques, sensorials o emocionals són alguns camps en els que podem moure’ns només canviant els accessoris utilitzats.

Gràcies a la llum som capaços de transformar espais a través dels colors, de les textures i les formes. Una gran gama de possibilitats que farà que els detalls del nostre esdeveniment, muntatge o exposició marquin la diferència i sigui una cosa única i irrepetible. Una experiència memorable que els assistents atresoraran en la seva memòria i que faran que el nostre treball sigui posat en valor.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.