12 noviembre

Accessoris audiovisuals per a organitzar un esdeveniment a la perfecció

L’organització d’un esdeveniment és exigent i requereix un pla d’actuació que tingui cura de cada un dels detalls. Això implica gestionar de forma adequada els recursos amb els quals es compta, tant humans, econòmics com de material audiovisual per a l’organització d’un esdeveniment.

Un element molt valorat en fires, congressos i actes corporatius és l’ús de la tecnologia més actual. Aporta valor i un toc de modernitat i innovació que dota a la marca que aposta per audiovisuals per organitzar un esdeveniment de referència.

Però s’ha de tenir en compte que estar al dia de les últimes novetats en un entorn tan canviant no és fàcil. Passa el mateix quan s’ha de prendre una decisió de si comprar nous accessoris o optar pel lloguer d’equipament.

T’ajudem a prendre la millor decisió per al teu negoci amb aquestes directrius que milloraran la percepció que el visitant i l’usuari final tenen de l’esdeveniment.  

Com encertar quan escollim solucions audiovisuals per a un esdeveniment

Il·luminació amb efectes: la il·luminació d’estands i espais és tan important que és capaç de projectar emocions. No té res a veure un lloc amb una il·luminació amb llum blanca molt potent que no pas una àrea amb llum indirecte que generi un ambient càlid.

Podem jugar amb la llum per a crear diferents zones dins d’un mateix espai sense requerir envans, així com fer ús de tendències com garlandes, boles LED i làser, entre altres efectes.

Il·luminació amb projectors sense cables: les lluminàries LED sense cable són fàcils d’instal·lar, sent perfecte per a poder jugar creant l’ambient desitjat. Ens poden ser molt útils en la decoració d’exteriors, façanes i zones verdes.

Equipaments de so: s’ha de tenir en consideració si l’esdeveniment se celebra en un espai tancat o a l’aire lliure així com el nombre de persones que hi assistiran. Recorda que la potència del so serà diferent d’acord amb la quantitat d’assistents. Existeixen tantes solucions en aquest sector com et puguis imaginar. S’haurà de tenir en compte micròfons, altaveus, megafonia, seguretat en el recinte, entre d’altres. El millor és confiar en experts en so que ens donin suport abans i durant l’acte per garantir que no fallarà res. Deixa’ns les teves dades i un consultor d’Eikonos contactarà amb tu per donar-te una solució personalitzada en so.

Equipaments de comunicació: normalment ens preocupem per l’ús d’equipaments punters, tot deixant de banda el que es refereix a equipaments de comunicació com Walkie Talkies o els sistemes intercom, indispensables si l’esdeveniment a organitzar compta amb certa magnitud i es necessita una coordinació en escena.

El millor consell que et podem donar és que no has de deixar res a l’atzar i que si no saps exactament què contractar o quins serveis llogar, el més convenient és que posis tot en mans de professionals i que destaquis la teva competència amb accessoris audiovisuals en l’organització d’un esdeveniment. A Eikonos comptem amb un equip amb dècades d’experiència. Parlem!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.