01 septiembre

A Eikonos “anem com una moto”

Segur que tots coneixeu la relació d’Eikonos amb els esdeveniments esportius i especialment els relacions amb el Motor. El passat mes de novembre del 2014 van treballar amb MOTOGP i vam estar presents en el muntatge audiovisual de la VIP Village, la Gala FIM MotoGP FIM Awards 2014 a Valencia, l’Assemblea General de la FIM a Jérez i la FIM Gala Ceremony..

VIP Village

Un any més hem renovat la confiança de Dornaasdf, sent el seu proveïdor Oficial de Serveis Audiovisuals. La VIP Village és un lloc immillorable per confiat on es senten com veritables VIP gràcies a un servei audiovisual exclusiu i de qualitat.

Com destaquen els responsables de comunicació de les grans marques: “Tenim als nostres convidats en un lloc ideal, amb una atmosfera molt positiva”.

Gala FIM MotoGP FIM Awards

El nostre departament de multimèdia, coordinat amb els tècnics, va ser l’encarregat de la creació de tots els continguts, des de les primeres idees fins a l’últim moment de l’esdeveniment, aconseguint així un perfecte resultat final.

Realitzem una escenografia mappejada que anava evolucionant a mesura que avançava la Gala. La nostra nova sèrie de projectors Christie van resultat ideals per aquestes projeccions. Pel control del show es va confiar amb el sistema WatchOut, un sistema molt fiable i de contrastada excel·lència per aquest tipus d’esdeveniments.

La Cerimònia d’Entrega de Trofeus de MotoGP va ser retransmesa per més de 20 cadenes, arribant a tot el món amb notable èxit d’audiència. La seva funció de dispars per GPIs, va permetre que la Unitat Mòbil supervisa-s’hi els dispars per control remot.

Assamblea General de la FIM a Jerez 

La FIM, Federació Internacional de Motociclisme, també ens va encarregar els serveis audiovisuals de l’Assemblea General realitzada a Jérez de la Frontera.

Aquesta va incloure conferencies de treball, work show i Symposiums que van finalitzar en una gran Assemblea General. El nostre paper va ser cobrir totes les seves necessitat de so, pantalles, traducció simultània, realització de directe, streaming, etc.

FIM Gala Ceremony

El colofó a les jornades de Jérez, va ser la Cerimònia d’Entrega de Premis per totes les categories. En aquesta ocasió, vam confiar el nostre protagonisme a la nova pantalla LED Ledman 4U Plus. Una pantalla d’altíssima qualitat que va estar al nivell dels més exigents. Aquest va ser el bateig del nostre nou projecte d’equip de realització en HD, Les noves càmeres Panasonic van donar la talla i vam entregar la senyal absolutament perfecta.

En fi… QUE ANEM COM UNA MOTO!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.