15 abril

4 elements extra d’escenografia per esdeveniments audiovisuals

Durant l’organització d’un esdeveniment, l’aspecte i disseny de l’espai pot tenir un fort impacte en l’experiència dels assistents. L’escenografia per esdeveniments audiovisuals pot animar als assistents a participar, a prestar una major atenció durant un llarg discurs o inclús transportar-los a un altre temps i lloc. Existeixen moltes formes de transformar un espai i sovint oblidar-nos els mitjans audiovisuals com una més que a més resulta molt efectiva.

Quan pensem audiovisual, a molta gent li ve a la ment els micròfons inalàmbrics i presentacions de PowerPoint, però un equip tècnic audiovisual també poden crear elements escènics més atractius i impressionants en la transformació d’un espai per la celebració d’un esdeveniment audiovisual. En aquest article us deixem 4 elements que podeu tenir en compte en l’escenografia d’esdeveniments audiovisuals.

La il·luminació en l’escenografia per esdeveniments

Alguns dels canvis més impactants en un espai és fer referència  a una nova il·luminació “personalitzada” i dissenyada exclusivament per aquest esdeveniment. Amb la il·luminació per esdeveniments es pot canviar els colors, però també aconseguir alguns efectes impressionants.

Gobos personalitzats

Amb els gobos podem il·luminar qualsevol superfície i donar-li un aspecte única amb textures i formes. Els gobos són “un mirall de borosilicat o una placa metàl·lica circular, la qual porta un dibuix gravat o perforat, d’aquesta manera al passar la llum a través del gobo, permet crear patrons de llum”.

En molts esdeveniments audiovisuals s’utilitzen els gobos per destacar el logotip de l’empresa, però també es poden crear per modificar espais i efectes.

Fons blanc i il·luminació en color

En moltes ocasions, només cal modificar els colors per crear un esdeveniment únic. Per aconseguir-ho lo únic que necessitem és projectar els colors sobre un fons uniforme. A més a més, per donar un major efecte es poden utilitzar cortines blanques, que donen més textura i formes que una paret llista i plana.

Per altra banda, és una bona forma de dotar d’un major corporativisme a l’esdeveniment. Les opcions són il·limitades.

Els sistemes de projecció i panles personalitzats

Una altra forma molt efectiva d’impressionar als assistents amb escenografia per esdeveniments audiovisuals és mitjançant sistemes de projecció i panels personalitzats. Potser poden ser opcions més costoses, però també més efectives, quedant-se gravades en les ments dels assistents.

Projeccions

En molts esdeveniments s’utilitzen per diferenciar els espais. Per exemple, amb projeccions en el sostre d’una zona de bar per crear noves sensacions en els assistents. A més són particularment efectius en grans celebracions a l’aire lliure, ja que no perden intensitat i poden interactuar amb la resta de la decoració.

Panels personalitzats

Alguns dissenys increïbles es poden aconseguir amb la construcció de panels personalitzats. Són una excel·lent forma de mostrar els logotips de patrocinadors i aconseguir una millor finançament, però també permeten crear escenaris i espais completament únics.

Les opcions en l’escenografia per esdeveniments audiovisuals són quasi il·limitades i útils per aconseguir un esdeveniment més espectacular i efectiu.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.