PARLEM

934 397 305

EIKONOS S.A.
Marina 20-22
08940 Cornellà de Llobregat
TEL +34 93 4397305
eikonos@eikonos.com

 

HORARI
Dilluns a divendres
9h a 14h i 15h a 18h

Eikonos serveis audiovisuals desitja ajudar-lo en el seu pròxim projecte, si ens facilita la següent informació, ens posarem en contacte amb vostè en un termini màxim de 24 hores.

Nom i cognoms *

Telèfon

E-mail *

Ubicació*

Detalls *

Accepto l' Avís legal

Vui rebre novetats i promocions

* camps obligatoris

También te puede interesar:

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT EN LES XARXES SOCIALS OFICIALS D’EIKONOS S.A.

1. INFORMACIÓ SOBRE EL RESPONSABLE DEL TRATACAMENT DE LES DADES ALLOTJADES A LA PÀGINA OFICIAL DE EIKONOS, S.A., A LA XARXA SOCIAL

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD ) i el Reial Decret 1720 /2007, de 21 de desembre , pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD ( en endavant, RDLOPD ) EIKONOS, S.A., desitja posar en coneixement dels usuaris d’aquesta xarxa social la política respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal d’aquelles persones que voluntàriament accedeixen i utilitzen la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en la mateixa. L’accés i ús per l’usuari d’aquesta pàgina oficial de EIKONOS, S.A., suposa que accepta expressament aquesta política de privacitat i que presta el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals segons el que preveu la mateixa.

2. DADES DE MENORS D’EDAT O INCAPAÇOS

L’accés i registre en aquesta xarxa social està prohibit als menors de catorze ( 14 ) anys , de manera que igualment queda prohibit l’accés i ús dels menors de catorze ( 14 anys) a la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en la mateixa. Per la seva banda, si l’usuari és incapaç , EIKONOS, S.A., adverteix que serà necessària l’assistència consentida del titular de la pàtria potestat o tutela de l’usuari o el seu representant legal per a l’accés i ús d’aquesta pàgina oficial de EIKONOS, S.A. EIKONOS, S.A., quedarà expressament exonerada de qualsevol responsabilitat que pogués derivar de l’ús de la seva pàgina oficial per menors i incapaços sent aquesta responsabilitat dels seus representants legals en cada cas.

3. IDENTIFICACIÓ DE LA RAÓ SOCIAL DEL RESPONSABLE DEL FITXER

L’usuari queda informat que EIKONOS, S.A., amb domicili social a C/ TAQUÍGRAF SERRA, 22 – 08029 BARCELONA , ostenta la condició de responsable dels fitxers i tractaments a través dels quals es recullen i emmagatzemen les dades personals de l’usuari com a conseqüència del registre i ús de la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en aquesta xarxa social , sense perjudici dels tractaments dels que és responsable l’entitat titular de la xarxa social en què es troba la nostra pàgina oficial.

4. FINALITATS A QUÈ ES DESTINEN LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL, INFORMACIÓ I CONSENTIMENT

Les dades personals proporcionades voluntàriament per l’usuari a EIKONOS, S.A., a través de la seva pàgina oficial formaran part d’un tractament de dades responsabilitat de EIKONOS, S.A., amb la finalitat d’oferir informació de EIKONOS, S.A., per correu electrònic , fax , SMS , MMS , comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic , present o futur , que possibiliti realitzar comunicació comercials , enviament de newsletter a aquells usuaris que es subscriguin , intercanviar informació amb EIKONOS, S.A., i altres usuaris i establir comunicació amb tercers.

Des del moment en què l’usuari utilitza aquesta pàgina oficial presta el seu consentiment lliure , inequívoc , específic , informat i exprés per al tractament de les seves dades personals per EIKONOS, S.A., per a la correcta prestació d’aquests serveis d’acord amb el que estableix la present política.

L’usuari és lliure d’utilitzar la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en aquesta xarxa social , de manera que en cas que l’usuari no estigui d’acord amb el tractament de les seves dades amb aquestes finalitats , no ha d’ utilitzar- ni proporcionar les seves dades personals.

A través d’aquesta pàgina oficial de EIKONOS, S.A., l’usuari pot compartir textos , fotos , vídeos i altre tipus d’informació i / o continguts que estaran subjectes tant a la present política com a les Normes i Condicions de la Plataforma . L’usuari serà responsable de que tots els continguts que publiqui respectin la legislació vigent , la present política i les Normes de la Plataforma.

L’usuari únicament podrà publicar en aquesta pàgina oficial de EIKONOS, S.A., dades personals , fotografies i informacions o altres continguts la titularitat i propietat li pertanyin o respecte de les quals tingui l’autorització de tercers.

 EIKONOS, S.A., tindrà dret a eliminar d’aquesta pàgina oficial – de forma unilateral i sense prèvia comunicació ni autorització de l’usuari- qualssevol continguts publicats per l’usuari quan l’usuari infringeixi o vulneri la legislació vigent, les normes establertes en aquesta política i les Normes de la Plataforma.

5. IDENTIFICACIÓ DELS DESTINATARIS RESPECTE DELS QUALS EIKONOS, S.A., TINGUI PREVIST LA REALITZACIÓ DE CESSIONS O COMUNICACIONS DE DADES 

S’adverteix a l’usuari que tota la informació i continguts que publiqui a la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., a la xarxa social podrà ser coneguda pels restants usuaris de la pàgina oficial i de la plataforma de xarxa social. En conseqüència, tota la informació i continguts publicats per l’usuari a la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en aquesta xarxa social serà objecte de comunicació de la resta dels usuaris per la pròpia naturalesa del servei.

EIKONOS, S.A., únicament té prevista la realització de cessions o comunicacions de dades que per raó de la normativa vigent hagi de realitzar a jutges, tribunals, administracions públiques i autoritats competents de caràcter administratiu.

6. ALTRES TERCERS PRESTADORS DE SERVEIS

EIKONOS, S.A., adverteix l’usuari que aquesta entitat només és responsable i garanteix la confidencialitat, seguretat i tractament de les dades d’acord amb la present política, respecte de les dades de caràcter personal que reculli l’usuari a través de la present pàgina oficial en aquesta xarxa social, no tenint cap tipus de responsabilitat respecte dels tractaments i posteriors utilitzacions de les dades personals que es puguin efectuar tant pel titular de la xarxa social com per tercers prestadors de serveis de la societat de la informació que poguessin accedir a aquestes dades per raó de la prestació dels seus serveis o exercici de la seva activitat, tercers que estableixin hiperenllaços a la xarxa social, ni d’aquells responsables a qui a través d’hiperenllaços EIKONOS, S.A., remet als usuaris adherits a la present pàgina oficial.

7. QUALITAT DE LES DADES

EIKONOS, S.A., adverteix l’usuari que, llevat l’existència d’una representació legalment constituïda , cap usuari pot utilitzar la identitat d’una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l’ usuari en tot moment haurà de tenir en compte que només pot proporcionar dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequades, pertinents, actuals, exactes i veritables. En qualsevol cas, l’usuari haurà de respectar la privacitat de tercers, siguin aquests usuaris o no de la xarxa social o de la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en la mateixa.

8. EXERCICI DELS DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ DE LES DADES

EIKONOS, S.A., informa a l’usuari de la possibilitat d’ exercir els drets d’ accés, rectificació , cancel · lació i oposició mitjançant sol · licitud escrita dirigida a EIKONOS, S.A., amb domicili social a C/ TAQUÍGRAF SERRA, 22 – 08029 BARCELONA, o aquella que li substitueixi i es comuniqui al Registre General de Protecció de Dades. A aquests efectes, l’interessat haurà d’enviar a EIKONOS, S.A., la comunicació escrita indicant la petició o dret que exercita juntament amb una còpia del seu DNI o document vàlid en dret que acrediti la seva identitat, indicant expressament el seu nom d’usuari a la pàgina oficial de EIKONOS, S.A., en la xarxa social, per tal d’identificar inequívocament.

9. ALTRA INFORMACIÓ DOTRA INFORMACIÓN DE INTERÉS

EIKONOS, S.A. podrá modificar y/o sustituir en cualquier momento la presente política que, según los casos, sustituirá, completará y/o modificará la actualmente publicada aquí recogida. Por ello el usuario deberá acceder periódicamente a las mismas con el fin de mantenerse actualizado.

El usuario puede contactar con EIKONOS, S.A. mediante el servicio de mensajería interna de la red social o a través de las siguientes C/ TAQUÍGRAF SERRA, 22 – 08029 BARCELONA es y datos de contacto:

EIKONOS, S.A.

Domicilio: C/ TAQUÍGRAF SERRA, 22 – 08029 BARCELONA

Email: eikonos@eikonos.com

Asimismo el usuario puede consultar las normas y políticas publicadas por el titular de la red social para el uso de la misma.